Скорочення «Трилеми Мюнхаузена»: проблема нескiнченностi та сучаснi теорiї обгрунтування. - Kozachenko, Nadija (Actual Problems of Mind, 2017)
У статтi аналiзуються основнi характеристики процесу обгрунтування та дослiджуються традицiйнi дихотомiї в теорiях обгрунтування. Автор стверджує, що «Трилема Мюнхаузена», сформульована в рамках критичного рацiоналiзму, втрачає свою роздiльчу роль в контекстi сучасних теорiй обгрунтування.