Еволюція модусів життєвої героїки як екзистенційного втілення моральності і гуманізму (доренесансний період) - Хорольська, Т.А. (Actual Problems of Mind, 2004)
Еволюція модусів життєвої героїки як екзистенційного втілення моральності і гуманізму (доренесансний період)