(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi висвiтлюються два пiдходи до модифiкацiї вiдношення об’єкт-властивiсть, що здiйснюються у рамках майнонгiанства задля усунення парадоксiв, якi виникають у зв’язку з включенням iнтенцiйних об’єктiв в область iнтерпретацiї повiдомлень пропозицiйних установок. Аналiзуються їх обмеженiсть у вирiшеннi зазначених парадоксiв. Робиться спроба спiвставити цi пiдходи.