(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Стаття досліджує проблему співвідношення одиничного і загального в гуманітарному пізнанні. Автор доходить висновку, що гуманітарне пізнання, на відміну від природничонаукового, переважно має справу з вивченням одиничного.