(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
В статтi дослiджується проблема кризи християнських цiнностей в сучасному свiтi. Аналiзується екзистенцiальний та етичний змiст концептуальних положень фiлософiї Д. Бонхьоффера, а також його спроба трансформувати християнство вiдповiдно до нових культурних реалiй.