(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
В статтi показано, яку роль у формуваннi впливового засобу гуманiтарного пiзнання — структурного пiдходу — мав розвиток фiлософiї, лiнгвiстики i математики. Взаємозв’язок цих вiдносно незалежних галузей знань структурної методологiї виразно демонструє iнтеграцiйний характер сучасного пiзнання.