(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi на матерiалi першоджерел дослiджено три базовi категорiї буддiйської онтологiї: буття, небуття i порожнеча. Показано, що в буддизмi з точки зору вищої iстини опозицiєю буття є не небуття, а порожнеча як iстинне, незумовлене, абсолютним буття.