(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
На матерiалi даоської фiлософiї здiйснена спроба виявити критерiї китайської класифiкацiї. У статтi стверджується, що китайськi класифiкацiйнi схеми заснованi на когерентностi символiзму, iєроглiфiчного полiсемантизму та корелятивного мислення.