(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Стаття презентує погляд на епiстемологiчний анархiзм П. Фейєрабенда як на певний рiзновид рацiоналiзму та тип критики. Автор вважає, що хоч i без визнання та загального схвалення, спадщина Фейєрабенда i його афоризм «допустимо все» залишаються життєво спроможними i широко обговорюваними.