(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розкривається i обгрунтовується думка, що успiх в якостi життєвої реалiї i цiнностi завжди був, є i буде найважливiшим компонентом людського буття. Автори доводять, що утвердження споживацтва як характеристики суспiльних вiдносин та поглиблення iндивiдуалiзму викликали серйознi негативнi трансформацiї онтологiчного та аксiологiчного характеру в природi успiху / успiшностi.