(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Аналiзуючи науковi перiодичнi видання кафедри фiлософiї та релiгiєзнавства НаУКМА, автор намагається з’ясувати, як i якi методологiчнi проблеми розв’язують у своїх розвiдках з iсторiї фiлософiї представники цього науково-освiтнього пiдроздiлу.