(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2016)
У статтi розглядається фiлософський аналiз проблеми соцiальної самотностi у контекстi суспiльних вiдносин. Акцент робиться на категорiях згоди, довiри, стереотипу, через якi розкривається феномен суспiльного вiдчуження.