(untitled) (Актуальні проблеми духовності, 2016)
Автор фокусує дослiдницьку увагу на сутностi, проявах та потенцiалi феномену духовностi як пiдгрунтях людської екзистенцiї та умовах вирiшення проблеми iндивiдуальної i соцiальної цiлiсностi. У статтi пропонується шлях вирiшення суспiльних протирiч i колапсiв, проблем порядку та цiлiсностi через врахування потенцiалу духовностi для iндивiдуального i суспiльного життя та чинникiв, що блокують її розвиток.