Критерiї iдентичностi особистостi в англо-американськiй фiлософiї (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розглянута проблема критерiїв iдентичностi особистостi. Висвiтлено два традицiйнi критерiї: психiчний та фiзичний у рiзних варiантах. Охарактеризовано основнi концепцiї згаданої проблеми у сучаснiй англоамериканськiй фiлософiї.
Keywords: анiмалiзм; iдентичнiсть особистостi; нео-локкiанiзм; психiчний критерiй; редукцiонiзм; фiзичний критерiй