Збiрнi поняття у соцiальнiй i полiтичнiй фiлософiї: проблема iнтерпретацiї (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розглядаються двi стратегiї iнтерпретацiї збiрних понять у соцiальнiй i полiтичнiй фiлософiї. Автор доводить, що реалiзм базується на серiї логiчних помилок i сумнiвних аналогiй, та аргументує на користь стратегiї конструктивiзму.
Keywords: збiрнi поняття; реалiзм; конструктивiзм; соцiальна i полiтична фiлософiя