Критичне мислення: граничнi пiдходи та оптимальнi шляхи (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Розглядаються характеристики, якими може бути представлене критичне мислення, та крайнi точки у його розумiннi.
Keywords: критичне мислення; логiка; метод; методологiя; скептицизм; демократiя