Феноменологiя: системнi аспекти та епiстемологiчнi перспективи (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розглядається новий пiдхiд у сучасних теоретичних дослiдженнях, що спирається на принципи системного аналiзу реальностi з урахуванням специфiки моделi «включеного спостерiгача». Головну його перевагу автор вбачає у тому, що реальнiсть набуває «iнформацiйного» образу.
Keywords: феноменологiя; iнформацiя; фiлософiя мови; єднiсть ментального i фiзичного; супервентнiсть