Критичний розум та теорiя рацiональностi (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi дослiджується проблема унiверсальностi принципiв рацiональностi у контекстi зв’язку методологiї та практики. Автор стверджує, що пiдхiд критичного рацiоналiзму може бути виправданий тiльки за умови врахування специфiки його втiлення у вiдповiднiй сферi.
Keywords: критичний рацiоналiзм; плюралiзм; потенцiальна помилковiсть; критичний метод; соцiальне реформування