Що таке аналiтична фiлософiя? (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розглядаються деякi характернi риси аналiтичної фiлософiї як особливої течiї сучасної фiлософської думки. Вихiдним пунктом дослiдження є визначення аналiтичної фiлософiї Майклом Даммiтом i його критичне обговорення в рядi робiт останнiх двох десятилiть.
Keywords: аналiтична фiлософiя; лiнгвiстичний поворот; логiчний аналiз; подолання метафiзики