Homo stalker, або Зона як поле полювання (До iнтерпретацiї фiльму Андрiя Тарковського «Сталкер») (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Автор iнтерпретує символiчний образ Зони, представлений у фiльмi А. Тарковського «Сталкер». Основна увага придiляється питанням взаємовiдношень людини як сталкера, мисливця i свiту як поля полювання за iстинно сущим.
Keywords: homo stalker; вчене незнання; Зона; духовне полювання; дiйснiсть як поле полювання