Особистiсна iндивiдуальнiсть у сучасному свiтi: втрата iдентичностi (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi здiйснений аналiз сучасних проявiв особистiсної iндивiдуальностi. Автори доходять висновку, що прагнення до епатажу та екстравагантностi приховує кризу iндивiдуальностi та є проявом глобальної антропологiчної кризи.
Keywords: особистiсна iндивiдуальнiсть; iдентичнiсть; деiндивiдуалiзацiя; соцiальне вiдчуження; антропологiчна криза