Концепцiї iсторичного наративу в континентальнiй фiлософiї iсторiї (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi здiйснюється спроба виявити специфiчнi особливостi розумiння iсторичного наративу в межах континентальної фiлософiї iсторiї. Найсуттєвiшою рисою всiєї континентальної наративної фiлософiї автор вважає тезу про принципову єднiсть iсторiї (як письма) та лiтератури, а сам iсторичний наратив розглядається як механiзм i форма органiзацiї та засiб розумiння iсторичного знання.
Keywords: наратив; континентальна фiлософiя iсторiї; лiтература; iнтрига; iнтертекстуальнiсть