Iстина як «пограничний досвiд» (Актуальні проблеми духовності, 2017)
У статтi розглядається класична фiлософська проблема iстини в контекстi концепцiї «пограничного досвiду» як досвiду, що виводить за межi повсякденностi. Основним недолiком класичних теорiй автор вважає те, що у них мiнiмiзовано розумiння системних, процесуальних вимiрiв iстини, пов’язаних з проективнiстю людського свiтовiдношення у певний момент часу.
Keywords: iстина; «пограничний досвiд»; вiдкрита рацiональнiсть; комунiкацiя; суб’єкт