Антропологiчнi проблеми технологiчного свiту (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Стаття присвячена аналiзу тих метаморфоз, що вiдбуваються непрогнозованим чином у технiчно модифiкованому свiтi та iз самою людиною, яка реалiзує себе у новiй реальностi. Головний висновок автора полягає у тому, що принципом сучасного iснування i умовою буття у глобальному iнформацiйному просторi стає антропотехнiка.
Keywords: антропотехнiка; iнструментально-технiчний спосiб iснування; iнформацiя; Next-поколiння