Iсторико-фiлософськi студiї в НаУКМА: актуальнi методологiчнi питання (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Аналiзуючи науковi перiодичнi видання кафедри фiлософiї та релiгiєзнавства НаУКМА, автор намагається з’ясувати, як i якi методологiчнi проблеми розв’язують у своїх розвiдках з iсторiї фiлософiї представники цього науково-освiтнього пiдроздiлу.
Keywords: iсторiя фiлософiї; iсторiографiя фiлософiї; методологiя iсторико-фiлософського пiзнання; кафедра фiлософiї та релiгiєзнавства Нацiонального унiверситету «Києво-Могилянська академiя»