Двi гранi української фiлософiї (Актуальні проблеми духовності, 2017)
Обгрунтовується спiвiснування двох граней української фiлософiї: суто нацiонального екзистенцiйно-антропологiчного i європейського рацiоналiстичного вимiрiв.