(untitled) (Ecological Bulletin of Kryvyi Rih District, 2018)
Кожне місто має провідні парки та сквери, які вдало розташовані за інфраструктурою, мають найбільше рекреаційне навантаження, і, як наслідок, є місцями проведення різноманітних, зокрема масових, заходів. Зазвичай, саме такі території одні з найперших потрапляють до переліку планів реконструкції міста. У відпочинку ім. Б. Хмельницького. Комплексні дослідження, спрямовані на виявлення сучасного флористичного складу та визначення його стану дозволять спрогнозувати перспективність та практичну доцільність напрямків реконструкцій подібних об’єктів.