(untitled) (Ecological Bulletin of Kryvyi Rih District, 2018)
Важливою умовою переходу сучасного суспільства до збалансованого розвитку є переорієнтація екологічної освіти на формування «відповідальної свідомості» особистості майбутнього. Можливість будувати процес екологічного виховання, який ставить за мету не тільки прививати знання про природу, уміння раціонального природокористування, але й впливати на внутрішній світ особистості, на усвідомлення нею повної гармонії природних і духовних цінностей.