Екологічна паспортизація рослин як чинник еколого-краєзнавчої освіти (Ecological Bulletin of Kryvyi Rih District, 2018)
Зараз природа, як ніколи, потребує нашої уваги і пошани, а також охорони. Екологічна паспортизація є новим і перспективним методом екологічного виховання дітей. Вона реалізується в результаті безпосереднього спілкування з оточуючою природою рідного краю, її впливові на всі органи чуття. Внаслідок цього формується позитивна емоційна сфера передусім у тих дітей, котрі до цього зовсім не цікавилися природою і не мали особливого потягу до спілкування з нею.