Використання інтерактивних технологій при викладанні біології та екології (Ecological Bulletin of Kryvyi Rih District, 2018)
З-поміж запропонованої сьогоденням великої кількості інноваційних технологій навчання, визначають переваги роботи в режимі інтерактиву, який найбільш повно забезпечує комфортні, безконфліктні умови розвитку студентів.  Тому в наш час актуальною проблемою є використання інтерактивних вправ при викладанні біології та екології.