Моніторинг змін атмосферних опадів на території Криворіжжя (2011 - 2015 рр.) (Ecological Bulletin of Kryvyi Rih District, 2016)
потепління клімату впливає на всі складові характеристики клімату, в тому числі на їх річну та місячну кількість, розподіл за сезонами. Атмосферні опади впливають на формування водних ресурсів території: формують поверхневий стік, живлять підземні води. Тому питання вивчення змін атмосферних опадів на території Криворіжжя має важливе значення.