(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2018)
З-поміж запропонованої сьогоденням великої кількості інноваційних технологій навчання, визначають переваги роботи в режимі інтерактиву, який найбільш повно забезпечує комфортні, безконфліктні умови розвитку студентів. Тому в наш час актуальною проблемою є використання інтерактивних вправ при викладанні біології та екології.