(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2015)
На сьогодні досить актуальною є проблема розвитку самооцінки та самоконтролю молодших школярів. Розвиток молодшого школяра не можливо уявити без усвідомлення процесів,що відбуваються у природі та суспільстві.Тобто, першочерговимзавданням вчителя початкових класів є забезпечення формування в учнів самооцінки і самоконтролю.