(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2015)
У даній статті ми розглянемо особливості застосування міжпредметної інтеграції щодо формування екологічної культури молодших школярів на уроках природознавства. В умовах сьогодення гостро постали перед людством екологічні проблеми: забруднення ґрунтів, повітря, водойм токсичними відходами, зникнення значної частини видів рослин та тварин, озонові діри та ін. Головною причиною усіх негараздів природи була і є безвідповідальна діяльність людини.