(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Виявлений пригнiчуючий i елiмiнуючий вплив 35% розчину бiшофiту на репродуктивну сферу амброзiї полинолистої. Результатом обприскування амброзiї розчином бiшофiту стало збiльшення аномальних та стерильних пилкових зерен.