(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Розглянуто проблему забруднення повiтряного басейну пилом в умовах ПАТ «КРИВБАСЗАЛIЗРУДКОМ» та шляхи ї ї вирiшення. Проаналiзовано використання спецiальних розчинiв для обробки поверхонь автодорiг та складiв сипучих матерiалiв (хвостосховищ) з метою покращення екологiчної ситуацiї на пiдприємствi та прилеглих територiях.