(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Розглянуто специфiку органiзованостi та особливостi розвитку рослинностi техногенних екотопiв. Визначено таксономiчний, екологiчний, ареалогiчний склад угруповань рослин вiдвалу «Лiвобережний» Кривбасу. Проведено аналiз способiв поширення та оцiнка господарської цiнностi видiв серiйних рослинних угруповань району дослiдження.