(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Розглянуто актуальнiсть питань проблем екологiї, безпеки екосистем криворiзького регiону, доцiльнiсть та необхiднiсть використання монiторингу екологiчно змiнених лiсових культурфiтоценозiв.