(untitled) (Екологічний вісник Криворіжжя, 2016)
Криворізький залізорудний басейн відноситься до регіону з інтенсивним техногенним навантаженням. Вивчення сучасного стану життєвих форм рослин на кристалічних породах Кривого Рогу є актуальною проблемою сьогодення.