Еколого-естетичне виховання учнівської молоді у ході проведення екологічних екскурсій (Екологічний вісник Криворіжжя, 2018)
Бурхливий розвиток промисловості невпинно погіршує екологічну ситуацію. Гострота сучасних екологічних проблем поставила перед суспільством важливе завдання - виховати молодь, здатну по-новому вирішувати питання охорони природи та її збереження, перетворення та раціонального використання. У зв’язку з цим в наш час актуальною проблемою є еколого-естетичне виховання учнівської молоді у ході проведення екологічних екскурсій, що є важливим показником розвитку духовності й моральності не тільки особистості, а й суспільства в цілому.