Методичні аспекти екологічного виховання учнів в шкільному курсі хімії при вивченні води (Екологічний вісник Криворіжжя, 2018)
Загальновідомо, що свідоме й бережливе ставлення до води повинне формуватися з дитинства у сім’ї та школі, за умови активного формування екологічної культури та накопичення систематичних знань про воду. Загальноосвітня школа покликана виховувати у школярів любов до природи, навчати основ охорони навколишнього середовища. Педагогічно правильна організація екологічного виховання є запорукою екологічно-свідомого майбутнього покоління.