Вплив розчину бiшофiту на репродуктивну сферу амброзiї полинолистої в межах проммайданчика ПРАТ "IНГЗК" (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Виявлений пригнiчуючий i елiмiнуючий вплив 35% розчину бiшофiту на репродуктивну сферу амброзiї полинолистої. Результатом обприскування амброзiї розчином бiшофiту стало збiльшення аномальнихта стерильних пилкових зерен.
Keywords: амброзiя полинолиста; пилок; бiшофiт; промисловий майданчик