Досвiд розвитку екологiчного виховання в Криворiзькiй загальноосвiтнiй школi I– III ступенiв №108 (Екологічний вісник Криворіжжя, 2019)
Розглянуто актуальнiсть питань проблем екологiї, безпеки екосистем криворiзького регiону, доцiльнiсть та необхiднiсть використання монiторингу екологiчно змiнених лiсових культурфiтоценозiв.
Keywords: Криворiжжя; екологiчнi проблеми; екологiчна безпека; екологiчне виховання