Семантико-синтаксична структура безсуб’єктних речень із дієслівними предикатами стану - Березовська-Савчук, Наталя Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
У статті проаналізовано семантико-синтаксичну структуру безсуб’єктних речень із дієслівними предикатами зовнішнього стану; визначено основні структурні схеми й модельні різновиди таких речень; досліджено дистрибутивні властивості дієслівних предикатів безсуб’єктного стану; з’ясовано семантичні характеристики структурних компонентів безсуб’єктних речень.