Комунікативно-прагматичний потенціал ключових слів у рекламі - Арешенкова, Олександра Юріївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2016)
У статті сформульовано основні комунікативно-мовленнєві характеристики рекламних текстів; визначено типи й функції акцентуаторів; визначено роль ключових слів як ефективного засобу привернення уваги адресата до рекламного повідомлення; виявлено семантичні групи таких слів, частотність їх уживання та виконувану комунікативно-прагматичну функцію.