Походження форманта -ота (-ета) та його функції в праслов’янській мові - Іншакова, Ірина Опанасівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядається походження форманта -ота (-ета), досліджується розвиток його функцій у праслов’янській мові, проаналізовані похідні, що мотивуються різними частинами мови.