Невласне пряма мова в новелах М. Коцюбинського - Вавринюк, Тетяна Іванівна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті йдеться про особливості використання невласне прямої мови в новелах М. Коцюбинського. Невласне пряма мова розглядається як стилістичний прийом відтворення внутрішнього мовлення персонажів. Виділено комунікативні типи невласне прямої мови – монологічний і діалогічний.