Дистрибутивні характеристики суб’єктно-об’єктних прислівникових предикатів стану - Березовська-Савчук, Наталя Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті проаналізовано структурні схеми речень, організованих суб’єктно-об’єктними прислівниковими предикатами стану, суб’єктні й об’єктні синтаксеми таких синтаксичних структур, облігаторну та факультативну дистрибуцію прислівникових предикатів стану в межах поданих моделей.