Словотворча продуктивність дієслів динамічної просторової локалізованості з префіксом ви- в українській мові - Сегін, Любомир Васильович (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті проаналізовано словотворчу спроможність дієслів динамічної просторової локалізованості з префіксом ви-. Установлено структуру типової словотвірної парадигми досліджуваних твірних, виявлено типологію словотвірних значень, реалізованих похідними, з’ясовано кількісну наповнюваність кожного структурного блоку і словотвірного значення.