Лінгвістичні аспекти іншомовної підготовки в умовах багатомовності - Гаманюк, Віта Анатоліївна (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті аналізуються лінгвістичні основи навчання іноземних мов в умовах багатомовності. Основна увага приділяється питанням формування індивідуальної багатомовності громадян за рахунок розвитку мовної уваги та трансферу мовних знань і навичок іншомовного навчання.